VÅRA ÄNGLAR 

You´meet me in the light

hart5 

SE UCH Woppers Days of Gold s67506/2005  "Karat"

f.28/10 2005 - 24/4 2014

 första helgen i april 052

8½ år

Att förlora en vän är oerhört svårt och Karat du lämnar ett tomrum som inget kan fylla. Du var ledaren i flocken, den alla såg upp till, godhjärtad och stolt. Redan som valp gick du in i ett rum med attityden  "här kommer JAG " samtidigt som du visade en ödmjukhet och vänlighet mot alla så var du den sanna auktoriteten.

Jag kan inte i ord beskriva vad du betytt för oss, jag känner tacksamhet för de år vi fick, tacksamhet för de fina barn och barnbarn vi fick efter dig.

 

Här vilar en varelse
som ägde skönhet utan övermod
styrka utan vildsinthet
människans alla dygder utan hennes laster.
Detta vore meningslöst smicker skrivet över mänsklig aska
men blott ett rättvist minne av Karat
en hund född på Woppers kennel den 28 oktober 2005
och död på Strömsholm den 24 april 2014
Han var min vän, han vilar här

Vi ses igen snart min älskade "lilleman"

 

hart5 

 

SE UCH Rippåsens Indra af Trolle   f. 7/4 2007 -  1/8 2012 

Indra 2 ÅR 003

2 år

Vår vackra Prinsessa Indra har fått somna in efter flera års problem och smärta från sina höfter som till slut blev för mycket.

Redan då du var ung förstod jag att något var fel och din HD rtg. visade på grava HD fel. trots det så fick vi behålla dig i några år. Du var alltid glad och full i bus. Under de senaste åren kunde du inte hoppa in i ex. bilen och du blev stel efter att ha promenerat eller sprungit mycket. Ändå behöll du din livsglädje och ditt goda humör.

På sista tiden blev dina steg stelare under promenader och leken avtog allt mer. Du gick undan och ville inte vara med de andra. Det skar i hjärtat att höra hur du gnydde då du sov. Din alltid så glada och livfulla personlighet avtog allt mer.

Det krossade mitt hjärta att fatta beslutet att låta dig somna in och ändå så vet jag att det var det enda rätta för din skull.

Vi kommer alltid att minnas dig som du var när du mådde bra.

Vår vackra Prinsessa,-  sov gott!  En dag möts vi igen i en bättre värld.

VI SAKNAR DIG SÅ!

 

 

 hart5